Hírarchívum - 2017

MEGHÍVÓ, PROGRAM: „Napjaink számviteli és pénzügyi megoldásai” konferencia

Konferencia logo

Meghívó

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Üzleti Tudományok Intézetének

Számvitel és Pénzügy - Controll Tanszékei tisztelettel meghívják Önt

 

„Napjaink számviteli és pénzügyi megoldásai” 

c. konferenciára

 

Időpont: 2018. december 8. 8.15

Helyszín: Szent István Egyetem GTK-Budapesti Képzési Hely

1135 Budapest, Szent László út 59-61.

110. terem

Sikeresen lezajlott a kari TDK

Sikeresen lezajlott a kari TDK

2017. november 22-én ismét nagy sikerrel került megrendezésre a kari tudományos diákköri konferencia, ahol 14 magyar és kísérőrendezvényként 3 külföldi szekcióban, több mint 150 oktató témavezetésével mintegy 160 hallgató mutatta be pályamunkáját, kutatási eredményeit. Ekkora létszámmal még soha nem vettek részt hallgatók a konferencián, melynek köszönhetően a SZIE legnagyobb TDK rendezvényévé nőtte ki magát.

MEGHÍVÓ, PROGRAM - GTK Tudományos Diákköri Konferencia 2017.

SZIE GTK TDK

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Dékánja és Tudományos Diákköri Tanácsa tisztelettel és szeretettel meghívja Önt a Kar Tudományos Diákköri Konferenciájára!

Konferencia időpontja: 2017. november 22.

Program

9:00    Megnyitó / Opening session     Helye: I. előadóterem / Lecture Hall No. I.

9:30    Szekcióülések / Sessions

A tudomány kritériumai workshop beszámoló

2017. november 9-én, csütörtökön rendezte meg a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Üzleti Tudományok Intézete a 2017-es Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat keretében a „A tudomány kritériumai” című mini workshopot és konferenciát, mely rendezvényen megközelítőleg 35-40 fő vett részt.

A tudomány kritériumai workshop az ÜTI szervezésében!

Workshop logo

A Magyar Tudomány Ünnepe

2017. november 3-30.

 „Emberközpontú tudomány”

A tudomány kritériumai – Workshop

2017. november 9  13:00 – 16:00

A workshop célja hogy lehetőséget teremtsen a PhD hallgatók számára a tudományos írásművek megírásának megértésére, feltárva a kritériumrendszerre és módszertani igényességre vonatkozó összefüggéseket.

Elhunyt Takács Gábor, a GTK címzetes egyetemi docense

Elhunyt Takács Gábor, a GTK címzetes egyetemi docense

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Takács Gábor, címzetes egyetemi docens kollégánk 2017. augusztus 22-én elhunyt.

Takács Gábor hosszú évek óta vett részt a Kar és a Vállalatgazdasági és Menedzsment Tanszék munkájában, szak- és diplomadolgozat bírálóként, záróvizsga és TDK bizottsági tagként, oktatóként. Munkája mellett is mindig számíthattunk a segítségére, tapasztalataira, tanácsaira, igazi csapattag volt.

SZIE GTK TDK Felhívás 2017

SZIE GTK TDK Felhívás 2017

A SZIE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa a 2017/2018. tanév őszi félévére meghirdeti a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudomány Kar Tudományos Diákköri Konferenciáját.

A konferenciára várjuk a SZIE GTK azon hallgatóinak jelentkezését a gödöllői és a budapesti képzési helyről, akik tanulmányaik folytatása mellett olyan diáktudományos tevékenységet folytatnak, amely a kar profiljához illik, önképzési céllal valósul meg és azt a hallgató színvonalas pályamunkaként elkészíti, majd a kari konferencián bemutatja.*

IV. Magyar Marketing Fesztivál - fókuszban a kapcsolatépítés

IV. Magyar Marketing Fesztivál - fókuszban a kapcsolatépítés

Idén először a Szent István Egyetem – a felsőoktatási intézmények közül egyedüliként – csatlakozott a 2017. január 26-án rendezett IV. Magyar Marketing Fesztivál kiállítóihoz. A fesztivált a marketing szakma az ország egyik legnagyobb évindító, marketing trendekkel foglalkozó kkv-marketingszakmai konferenciájaként tartja számon, mely az évek alatt valóban egy fesztivállá nőtte ki magát: a konferencián kívül workshop-ok és kiállítói tér, valamint networking és V.I.P.