Gyorsmenü

Záróvizsgával kapcsolatos információk

2020.10.13.

 

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgató!

1. Záróvizsga jelentkezéssel kapcsolatos információ

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2020/2021/1. tanévi záróvizsgára 2020. október 26. 12.00 óráig lehet jelentkezni a Neptunban. Jelentkezési felület: hallgatói web/Ügyintézés/Záróvizsgák (Lehetőségek – Jelentkezés Záróvizsgára).

Záróvizsgaidőszak: 2020. december 1-8.

2. Szakdolgozat/Diplomadolgozat feltöltése a Thesis elektronikus bírálati rendszerbe

A Szakdolgozatot/Diplomadolgozatot a Thesis elektronikus bírálati rendszerbe kell feltölteni 2020. október 16. (péntek) 16.00 órától november 2. (hétfő) 12:00 óráig. Ezt követően 1 hét halasztás lehetséges, 10.000.- Ft késedelmi díj befizetése ellenében 2020. november 9. (hétfő) 12:00 óráig. A Hallgatónak a késedelmi díjról szóló tételt magának kell kiírnia a Neptunban (20 KÉS 06 Záródolgozat/ Szakdolgozat/ diplomadolgozat/ portfólió késedelmes leadása), majd be is kell fizetnie a gyűjtőszámlájáról. A befizetés teljesítését a záróvizsga előtt két héttel ellenőrizzük. Ha a tételt nem engedi kiírni a rendszer - abszolvált státusz esetén fordulhat elő - a hallgató jelezze azt tanulmányi előadójának. A határidők letelte után nincs lehetőség a dolgozat feltöltésére. A dolgozat bekötött példányát, valamint elektronikus változatát CD-én nem kell leadni!

  • Thesis felhasználói segédlet a záróvizsga tájékoztató (http://gtk.szie.hu/hallgatoknak/zarovizsga) oldal aljáról letölthető.
  • A Thesis felületre  (https://thesis.gtk.szie.hu/)  való belépéshez elsősorban a SZIE-azonosítóval történő bejelentkezést ajánljuk (az oldalon a „Belépés hallgatóknak” gombon keresztül). A SZIE-azonosítóhoz tartozó jelszó a JOKER-oldalon (https://joker.szie.hu) módosítható. Működő SZIE-azonosító hiányában a helyi bejelentkezés a járható út, amihez szükség lehet a rendszer és a hallgató közötti e-mailes kommunikációra. A zökkenőmentes bejelentkezés érdekében hangsúlyozottan felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy a JOKER-oldalon ellenőrizzék, be tudnak-e lépni a SZIE-azonosítóval, valamint egy általuk rendszeresen olvasott e-mail címet adjanak meg a Neptunban alapértelmezettként! (A JOKER-be történő belépési problémák a helpdesk@szie.hu címen jelezhetők.)
  • A Kari diplomabírálati rendszerből nyomtatható feltöltést igazoló adatlapot tanulmányi ügyintézőjének szkennelt formában e-mail-en el kell küldeni. Ez az igazoló lap a dolgozat feltöltése és véglegesítése után nyomtatható ki (lásd a felhasználói segédletet).

A szakdolgozatként beadott TDK pályamunkákat a bírálati rendszerbe fel kell tölteni és bejelölni, hogy „TDK eredmény alapján benyújtott dolgozat”. A rendszer lehetővé teszi a mellékletek feltöltését:

  • kérelem a szakvezető támogató nyilatkozatával
  • TDT elnök igazolása a szekció bizottság javaslatáról
  • bírálati lapok

Amennyibben ezek vagy másolataik Önöknél vannak, kérjük töltsék fel (de a rendszerben enélkül is rögzíthetik a dolgozatukat). A Thesisben a TDK-mellékletek feltöltésére egy fájlfeltöltő mezőt találnak. Így kérjük, hogy a mellékleteket (pl. szkenneléssel) egyetlen állományban egyesítsék és azt töltsék fel! Ha a mellékletek nincsenek Önöknél, e-mailen jelezzék tanulmányi ügyintézőjüknek, hogy személyi anyagukban található eredeti példányokat juttassák el az intézeti adminisztrátornak.

Felsőoktatási szakképzéses hallgatóinktól nem kérünk szakdolgozatot, így a bírálati rendszerben nincs tennivalójuk, gyakorlati naplójuk kerül értékelésre.

Annak igazolása céljából, hogy a diplomamunka, szakdolgozat beadásra, bírálatra alkalmas, a belső témavezető a dolgozat azon oldalát, amelyet a kari előírások alapján alá kell írnia [Konzultáción való részvétel igazolása], szkennelve e-mailen küldi meg a szak koordinátorának vagy a szakot gondozó intézet részéről kijelölt ügyintézőnek és az érintett hallgatónak.

Határidő: 2020. november 2.

Késedelmesen leadott dolgozat esetén a határidő: 2020. november 9.

3. Egyéb

A szak/diplomadolgozathoz kapcsolódó, esetleges titkosítási záradék-ot a dekan.gtk.godollo@szie.hu e-mail címre kérjük megküldeni, amely aláírva és lepecsételve, szkennelt formában e-mailen visszaküldésre kerül a szak koordinátorának vagy a szakot gondozó intézet részéről kijelölt ügyintézőnek.

„Útmutató a szakdolgozat és diplomadolgozat készítéséhez” c. tájékoztató frissített változata az alábbi linken lesz elérhető: http://gtk.szie.hu/szabalyzatok

Záróvizsgával kapcsolatos információk, aktuális tételsorok: http://gtk.szie.hu/hallgatoknak/zarovizsga

 

Gödöllői Campus
Tanulmányi Osztály

 

 

 

 

2017. február 7-től érvényes Útmutató a szakdolgozat és diplomadolgozat készítéséhez (2017.02.07) tájékoztató  ezen az oldalon a szak és diplomadolgozatok menü alatt érhető el.

Záróvizsgával kapcsolatos információk, aktuális tételsorok ezen az oldalon találhatók.

A kialakult helyzetre való tekintettel kérünk mindenkit, hogy a megadott határidőket pontosan tartsa be!

Hallgatóinknak sikeres felkészülést kívánunk!